Passersystem BRF

Säkerhet för Bostadsrättsföreningar

CD Säkerhetsteknik AB är din ledande partner när det gäller passersystem för bostadsrättsföreningar i Stockholm. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi erbjuda skräddarsydda helhetslösningar som säkerställer trygghet och effektivitet.

Kontakta oss idag för att ta din fastighetssäkerhet till nästa nivå!

Passersystem BRF

Vi är en av de ledande installatörerna i Mälardalen och erbjuder kompletta passersystem i Stockholm för bostadsrättsföreningar (BRF) med användarvänlig mjukvara, vilket gör systemet lätt att anpassa efter fastighetens behov. Vår flexibilitet sträcker sig till att omfatta flera fastigheter som kan styras från en enda central punkt, vilket är både praktiskt och smidigt för förvaltare av flera fastigheter.

Den främsta fördelen med vårt passersystem är den ökade säkerheten genom att begränsa tillträde för obehöriga och ge en detaljerad översikt över rörelser in och ut ur fastigheten, vilket skapar trygghet för de boende. Dessutom eliminerar vi risken för kopierade nycklar och dyra låsbyten till följd av förlorade nycklar. Med våra certifierade installatörer levererar vi säkra och moderna system som uppfyller era behov och krav.

Passersystem

med kod, nyckelbricka & porttelefon

När det gäller att välja ett system för att kontrollera tillträde till en fastighet finns det flera alternativ att överväga. Om det bara handlar om att säkra en ytterdörr kan ett kodsystem som regelbundet byts vara tillräckligt.

Men om systemet behöver täcka flera dörrar, exempelvis för att ge åtkomst till gemensamma utrymmen som tvättstuga, källar- eller vindsvåning eller cykelförråd på innergården, är det smidigare att välja ett system med nyckelbrickor. Dessa kan individuellt programmeras för att ge tillträde till specifika utrymmen och enkelt spärras om de tappas bort, vilket eliminerar behovet av att byta lås.

För extra säkerhet och bekvämlighet kan passersystemet även kompletteras med porttelefon och kamera så att varje boende kan öppna ytterdörren från sin egen bostad och vara trygg med att endast behöriga personer släpps in.

Helhetslösningar

inom passersystem och säkerhet i Stockholm

När du väljer CD Säkerhetsteknik för ditt passersystem till din bostadsrättsförening i Stockholm får du en skräddarsydd helhetslösning och ett fullt ansvarstagande från vår sida. Vi prioriterar alltid dina önskemål och behov och strävar efter att leverera den optimala lösningen för varje projekt baserat på dess specifika förutsättningar.

Vi har etablerat samarbeten med noggrant utvalda företag för att möta våra kunders höga krav på kvalitet och mångsidighet i produktutbudet.

Som medlemmar i Installatörsföretagen IN och med certifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001-2007 samt som anläggningsfirma (SBCS), kan du alltid lita på oss som en professionell och pålitlig partner för dina behov av passersystem.

Osäker på vad du behöver?

Kontakta en av våra medarbetare för att få personlig rådgivning anpassad till just din verksamhet och ditt företags behov. Eller läs vidare om våra säkerhetslösningar.