Kameraövervakning Butik

Professionell Kameraövervakning för Butiker

CD Säkerhetsteknik AB erbjuder dig alltid en skräddarsydd lösning, eftersom vi vet att förutsättningarna i alla butiker ser olika ut.

Maximera tryggheten och säkerheten för din butik med våra högkvalitativa kameraövervakningssystem och professionella installationstjänster.

Helhetslösningar

inom kameraövervakning för butiker

I dag har nästan alla företag och butiker någon form av kameraövervakning, vilket är en oslagbar investering för att säkra både kunder, anställda och ägare. Det är också en förebyggande åtgärd mot rån, stölder och våld.

På Categori Data AB är vi ständigt uppdaterade med den senaste tekniken och kan erbjuda högkvalitativa övervakningssystem för din butik. Vi tar fullt ansvar när du väljer att anlita oss och kan erbjuda skräddarsydda helhetslösningar, vilket gör oss till en pålitlig och professionell partner. Vi erbjuder också service för era befintliga system.

Genomtänkt planering

för bästa möjliga resultat

Effektiv övervakning kräver noggrann planering. För att säkerställa optimal täckning måste övervakningskameror placeras strategiskt för att fånga händelser från olika vinklar i butiksmiljön.

Vi respekterar kundens integritet och följer lagar och regler för lagring av övervakningsdata. Med vår expertis kan vi hjälpa dig att välja lämpliga produkter och placeringar för en komplett säkerhetslösning för din butik – från övervakning till larm och mer därtill.

Tekniska Dokument

Osäker på vad du behöver?

Kontakta en av våra medarbetare för att få personlig rådgivning anpassad till just din verksamhet och ditt företags behov. Eller läs vidare om våra säkerhetslösningar.