Säkerhet ger trygghet

Nulla eleifend pulvinar purus, molestie euismod odio imperdiet amet erat nec nibh rhoncus varius in non lorem pretium viverra suspendisse.

Miljö, kvalitet & Certifiering

CD Säkerhetsteknik AB har genomgått IN:s utbildningar inom kvalitet och är certifierade enligt dessa krav. Vi har sedan länge arbetat i enlighet med vår kvalitetsmanual och genomgick under hösten 2009 en certifieringsprocess som ledde till att vi blev certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Kvalitetspolicy

CD Säkerhetsteknik AB sätter yrkesskicklighet i centrum och värnar om att alltid genomföra arbeten med högsta kvalité. Vi arbetar med ständiga förbättringar på vårt arbete.

Alla som arbetar inom företaget skall aktivt medverka till att åstadkomma ett långsiktigt samarbete med våra kunder.

Vi lyssnar på våra kunder och medarbetare för att kunna uppfylla behoven och förväntningar.

Arbetsmiljö

Arbetsmiljö innebär för oss:

Miljöarbete

Miljöarbete

CD Säkerhetsteknik AB har genomgått EIO:s utbildningar inom miljö och är certifierade enligt dessa krav. Vi har sedan länge arbetat i enlighet med vår miljöpolicy och genomgick under hösten 2009 en certifieringsprocess som ledde till att vi blev miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Miljöpolicy

CD Säkerhetsteknik AB ska bidra till en hållbar utveckling genom att optimera resursförbrukningen och minimera miljöbelastningen i hela verksamheten. Våra miljömål bygger på att ständig förbättra och att respektive enhet på företaget sätter konkreta mål samt arbetar aktivt för att nå målen. Även kontinuerligt höja personalens miljömedvetande samt miljökunskap.

miljöpolicy

Certifieringar & Behörigheter

Certifierad Anläggarfirma & Behörig Ingenjör Brandlarm
Genom att alltid anlita företag med certifierade installatörer vet man att jobbet bli rätt utfört. Välj certifierat så är du på den säkra sidan!

Certifierad Anläggarfirma och Behörig Ingenjör Inbrottslarm

När du som kund investerar i en säkerhetsanläggning vill du naturligtvis att den skall skydda sak och person på absolut bästa sätt. Hur kan man då säkerställa att det blir så? Välj certifierat så är du på den säkra sidan!

IN, Miljö och kvalitetscertifierade

CD Säkerhetsteknik AB har genomgått IN:s utbildningar inom kvalitet och miljö och är certifierade enligt dessa krav.

Certifierade installatörer av Systimax kabelsystem

CD Säkerhetsteknik AB är godkända som installatörer av Systimax kabelsystem. Systimax ger användarna en lösning för både dagens och morgondagens prestandakrav. Detta är kablagelösning som är noggrant planerad, har prestandamarginal inför framtiden och som dessutom lämnar utrymme för utbyggnad.

Certifierad som NDI Gold Partner för AMP NETCONNECT

Vi innehar AMP certifiering (NDI Gold Partner) vilket även här gör att vi tillsammans med AMP kan ge kunden 25 års system- och produktgaranti på kabelsystemet.

Certifierade installatörer av ELKO kabelsystem

CD Säkerhetsteknik AB installerar TeleSafe Cabling System (TCS) som omfattar 4 olika varianter för att kunna tillgodose kundens önskemål så som överförings hastigheter mm. Alla systemen har 15 års systemgaranti.

Polisgodkänd Larminstallatör

CD Säkerhetsteknik AB är polisgodkänd larminstallatör och installerar allt ifrån mindre anläggningar till större företagsanläggningar Larmklass 3.

SUA-Godkännda, Säkerhetsklass 2

Genom detta godkännande kan vi utföra arbeten för Försvaret, Fortifikationsverket och på andra skyddsobjekt som berör rikets säkerhet. SUA Nivå 2 innebär att vi hanterar och förvarar hemliga uppgifter i lokaler som har anvisats av Fortifikationsverket, dock ej våra egna.

Work Process

Maecenas interdum lorem eleifend orci aliquam mollis aliquam non rhoncus magna suspendisse aliquet tincidunt enim.

Nunc Scelerisque Viverra

Quisque sagittis purus sit amet. Neque aliquam vestibulum morbi blandit cursus risus at ultrices.

Tincidunt Eget Nullam

Quisque sagittis purus sit amet. Neque aliquam vestibulum morbi blandit cursus risus.

Libero Consequat Interdum

Quisque sagittis purus sit amet. Neque aliquam vestibulum morbi blandit at ultrices.

Osäker på vad du behöver?

Kontakta en av våra medarbetare för att få personlig rådgivning anpassad till just din verksamhet och ditt företags behov. Eller läs vidare om våra säkerhetslösningar.