Brandlarm Företag

Smidiga installationer av brandlarm

CD Säkerhetsteknik AB är din ledande partner när det gäller passersystem för bostadsrättsföreningar i Stockholm. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi erbjuda skräddarsydda helhetslösningar som säkerställer trygghet och effektivitet.

Kontakta oss idag för att ta din brandsäkerhet till nästa nivå!

Brandskydd

När du väljer oss, garanterar vi enkel och smidig installation av brandlarmet. Genom åren har vi tillhandahållit säkra och pålitliga brandlarm för olika typer av verksamheter såsom köpcentrum, butiker och hotell. När du anlitar oss för att installera ett brandlarm på din arbetsplats kan du alltid förvänta dig en bekväm och trygg helhetslösning.

Det innebär bland annat att vi kan erbjuda talade utrymningslarm för att tydliggöra och uppmärksamma behovet av snabb och säker evakuering vid brand. Detta är ofta betydligt effektivare än att endast förlita sig på sirener och brandlarmklockor. Enligt Brandskyddsföreningens rekommendationer bör alla lokaler som rymmer mer än 150 personer vara utrustade med ett utrymningslarm.

Vi på CD Säkerhetsteknik AB sätter alltid dina behov och önskemål i centrum för att skapa den bästa möjliga lösningen utifrån era förutsättningar. Dessutom samarbetar vi med noggrant utvalda företag för att säkerställa att våra kunder får högkvalitativa produkter och tjänster.

Viktigt att tänka på

När man ska installera brandlarm till ett företag, andra typer av lokaler eller flerfamiljsbostäder så finns det ett antal punkter som kan vara bra att tänka på.

Helhetslösningar

gedinen kunskap inom brandlarm

Vi har gedigen kunskap om de olika krav som olika typer av byggnader och anläggningar ställer på brandlarm. En av våra specialister inom området arbetar nära er för att utforma en lösning som möter alla era krav och önskemål.

Som ett certifierat företag med lång erfarenhet kan du känna dig trygg med oss på CD Säkerhetsteknik AB som din professionella och pålitliga partner för installation av larmsystem. Vi erbjuder också omfattande service och underhåll av de anläggningar vi installerar.

Osäker på vad du behöver?

Kontakta en av våra medarbetare för att få personlig rådgivning anpassad till just din verksamhet och ditt företags behov. Eller läs vidare om våra säkerhetslösningar.