Lediga Tjänster

CD Säkerhetsteknik AB

CD Säkerhetsteknik AB är en ledande installatör av data-, telefoni-, övervaknings- och säkerhetssystem i Mälardalen. Med lång erfarenhet och djup expertis inom våra områden kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar och produkter, installerade av våra 50 anställda.

Vi är alltid på jakt efter nya talanger som kan förstärka vårt team och bidra till vår fortsatta tillväxt. Är du redo för en ny utmaning? Här kan du ta del av information om de lediga tjänster vi har för närvarande.

Grundades
0
Medarbetare
0 +
Nöjda Kunder
0 k+
Certifieringar via SBSC
0

Söker kvalificerade medarbetare för vårt expanderande team

För närvarande letar vi efter flera nya medarbetare som antingen vill utforska något nytt eller redan har erfarenhet inom området för inbrottslarm, CCTV, brandlarm och passersystem. Vi erbjuder möjligheten till ett utmanande och givande arbete i ett växande företag med unika kunder.

Vi söker både servicetekniker, för mindre installationer och underhållsuppgifter, samt ledande montörer och montörer för större projekt. Svenskt medborgarskap och en ren belastningsregister är nödvändigt då många av våra uppdrag är säkerhetsklassade.

Vad vi erbjuder dig

Vi på vår arbetsplats är passionerade och stolta över vårt arbete, med målet att skapa trygga arbetsplatser. Oavsett var du befinner dig i organisationen, finns en stark dedikation till prestanda, innovation, kundnöjdhet och samhällsansvar.

När du börjar hos oss får du en noggrant planerad introduktion och utbildning som matchar din kompetens med dina arbetsuppgifter, vilket säkerställer att du känner dig trygg i din nya roll.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga förmåner till våra anställda, inklusive friskvårdsbidrag, företagshälsovård, SL-kort, restidsersättning, utbildning med mera. Dessutom tillämpar vi kollektivavtal inom företaget.

Lediga tjänster

Inga lediga tjänster som passar dig?

Skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig så fort en lämplig tjänst dyker upp